Szolgáltatásaink

Gyártás

2009. évben megvalósult beruházásunk eredménye képpen saját gyártásból állítjuk elő SPIREL hullámosított acél-csőszerkezeteinket valamint acéltartályainkat, melyekkel a magyarországi igények kiszolgálásán kívül a közép-kelet-európai régió ellátójává is váltunk ezen termékeinkkel.

A raktárkészleten rendelkezésre álló nyersanyagból akár néhány napos átfutási idovel is tudjuk teljesíteni Megrendelőink igényeit.

Hazai gyártású termékeink:

SPIREL acélcső »
Acéltartály »

Raktárkészlet

Megrendelőink lehető leggyorsabb kiszolgálása érdekében a forgalmazott termékek nagy részéből állandó magyarországi raktárkészlettel rendelkezünk, melyet rendszeres időközönként feltöltünk.

Ezzel lehetővé tesszük az azonnali munkakezdést és nem minden esetben kell várni az anyagok gyártására és beszállítására.

Saját raktárkészletünkön felül közvetlen hozzáférésünk van külföldi gyártók raktárkészletéhez, így nagyobb volumenű anyagrendelés esetén lehetőségünk van a beszállítást azonnal megkezdeni partnereinktől.

Szaktanácsadás

A megoldandó feladat ismeretében segítünk kiválasztani a legkedvezőbb terméket, mely a legjobb megoldást jelentheti.

Igény esetén termékeink beépítése során további szaktanácsadással állunk rendelkezésükre a gyors és hatékony kivitelezés érdekében.

Terméktámogatás

A megfelelő termék kiválasztásában – Társaságunk szakmai tapasztalatán túl – a piacvezető világcégek mérnökirodájának szaktudása is rendelkezésünkre áll, így biztosítva a legközvetlenebb forrásból származó hasznos információk eljuttatását Megrendelőink részére, mely jelentős segítséget jelent mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

Betervezésre került termékeink méretezését igény esetén statikai számítások készítésével ellenőrizzük, vagy segítségükkel a jellemző szükséges keresztmetszeteket meghatározzuk.

Termékeink CE jelöléssel, vagy Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉME) rendelkeznek, továbbá a beépítésre került anyagok megfelelőségéről Minőségi Bizonyítványt állítunk ki.

Termékbemutatók

Kérésére előzetesen egyeztetett időpontban szívesen tartunk termékbemutató előadást akár az Ön székhelyén vagy telephelyén, akár székhelyünkön, vagy harmadik helyszínen.

Várjuk érdeklődését a +36 (23) 311-669 telefonon, vagy az info@tubohungaria.hu e-mail címen.

Tervezés

Vállaljuk az általunk javasolt megoldások engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését szaktervezők bevonásával.

Amennyiben saját tervezővel szeretné megterveztetni az általunk javasolt, vagy véleményezett megoldást, úgy tervezőjének biztosítjuk az alábbi szolgáltatásokat TUBOSIDER csőszerkezetekhez kapcsolódóan:

  • Statikai számítás
  • hidraulikai számítás
  • élettartam számítás

Konzultációs lehetőséget is biztosítunk a termékeinkkel kapcsolatos kérdések tisztázására, a tervezés elősegítésére, megkönnyítésére.

Beépítés

Megrendelőink kivitelezését megkönnyítve, azt kiegészítve a Társaságunk által forgalmazott termékek gyors, hatékony és szakszerű szerelését; összeállítását; terítését; beépítését is vállaljuk szak-alvállalkozók bevonásával (jellemzően földmunkák nélkül, a leszállított anyagokra vonatkozóan).

A Társaságunk által forgalmazott anyagok teljeskörű komplett kivitelezését is vállaljuk (földmunkával, szükséges építési anyagok szállításával és beépítésével).

Közel két évtizedes működésünk alatt jelentős tapasztalatokkal és referenciákkal gazdagodtunk az ország egész területén, melyeket Önnel is szívesen megosztunk. Kérésére megismertetjük az Önhöz legközelebbi, már megvalósult munkánkkal, hogy személyesen győződhessen meg termékeink minőségéről.